Adventsretraite

Advent 2024: Zie, Ik begin iets nieuws!

Steun ons

Terugblikmeditaties

Tijdens de 40-dagenretraite en de adventsretraite biedt gebedspodcast Bidden Onderweg wekelijks een geleide meditatie aan om terug te blikken op de voorbije retraiteweek. Geschreven door de auteur van de digitale retraite.

Tijdens de coronatijd begonnen we met wekelijkse terugblikmeditaties. Toen boden we die aan via Zoom, waarvan de video later te bekijken was op YouTube. Deze meditaties komen te vervallen en worden overgenomen door de terugblikmeditaties van Bidden Onderweg. Inhoudelijk zullen ze ongeveer neerkomen op hetzelfde.

“Zo mooi, zo eenvoudig, zo rijk, ze simpel, het komt zo binnen… Elke dag begin ik met een momentje en Gods Woord doet z’n werk wel.”

Arnold over gebedspodcast Bidden Onderweg

Waar vind ik deze meditaties?

In de gebedsmail van vrijdagavond delen we een link naar de podcastmeditatie. Nog eenvoudiger is het de app van de Bidden Onderweg te downloaden op je telefoon of tablet.

Uitwisselingsgroepjes?

Verschillende organisatoren van (online) uitwisselingsgroepen namen al contact met ons op. Als je wilt aansluiten bij een deelgroep om je ervaring met de digitale retraite uit te wisselen, is er hopelijk een bij jou in de buurt. Wil je zelf een uitwisselingsgroep organiseren, dan kondigen we die graag aan op onze website. 

Kom je liever niet fysiek samen, start dan een digitale uitwisselingsgroep via internet (Skype, Zoom, WhatsApp etc.). Ook die kondigen we graag aan. 

Iets delen van je gebed via het gastenboek

Je kunt op elke moment iets delen van je persoonlijke gebed via het gastenboek. Ervaringen van andere deelnemers lezen versterkt de ervaring dat je niet alleen onderweg bent, ook al doe je de digitale retraite thuis in je eentje.